Mijn passie gevonden!

Toen ik nog studeerde moest ik natuurlijk wel regelmatig een keer een presentatie geven.
Het was niet mijn favoriete activiteit, maar ik zag er ook nooit tegenop. Maar dat ik het inmiddels leuk ben gaan vinden, dát had ik toen nooit gedacht
!

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een plek waar ik een presentatie mocht geven omtrent gezonde voeding. Maar ja, daar zat vanwege corona natuurlijk bijna niemand op te wachten! Dus hoe ga ik dat nou doen?

Dat zijn nou precies van die momenten dat connecties goed van pas komen! Ik nam contact op met mijn oud docent en vroeg hem naar de mogelijkheden. Al snel kwamen we samen tot een mooie samenwerking en dus ging ik aan de slag! De datum waarop ik zelf de docent zou zijn kwam steeds dichterbij en ik had er zin in!

Maar toen, op de dag zelf, ongeveer een uurtje voordat ik mijn kennis zou gaan delen werd ik stiekem toch een beetje zenuwachtig. Want wat nou als ik vergat waar ik het over had en ik mijn spiekbriefje er bij moest pakken? Dat zou natuurlijk een beetje knullig over komen.

Uiteindelijk bleek deze spanning nergens voor nodig te zijn!
Ik begon te vertellen en de woorden bleven maar komen en zonder dat ik het in de gaten had zat de presentatie er al op.

Ik realiseerde me na afloop dat ik écht mijn passie had gevonden! Niet per se een passie voor het presenteren, maar een passie voor mijn vak!

Ik hoefde namelijk niet op dat gevreesde spiekbriefje te kijken, het zweet brak me niet uit en alle zenuwen die ik voor de presentatie voelde waren ineens als sneeuw voor de zon verdwenen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch